+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BISINA - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr

8.50 €

`SËMUNDJET E ORGANEVE TË FRYMËMARRJES` - PËRBËRJA: Plenra, Gjethe Eukalipti, Jamballi (rrënjë), Mjaltë lule Jamballi, Lule Bliri, Gjethedelli, Mendër e butë, Fara Makthi, Thartushë, Alpinia mjekësore (rizoma), Xhenxhefili (rizoma), Lule Mëllage e bardhë, Livanda, Fara Liri, Mersina, Kanella, Sherbela, Trumza, Netulla, , Gjethe Koriandri, Gjethe Rozmarine, Anasoni, Maraqi, Dafina, Manxurana, Rrëshirë Temjani, Përzierje e bimëve dhe erëzave 50%, Mjaltë 10%, Shurup maltoze, Sheqer, Ujë, Acid citrik, Aromë natyrale eukalipti. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Shëron gulçin (veshtirësi e frymëmarrjes). Ftohja. Kolla. Astma. Bronkiti. Ngjizja e zërit. Pastron bronshet dhe lehtëson frymëmarrjen. Zbutë gjoksin dhe nxjerrë gëlbazën. Mbronë organizmin nga të ftohurit dhe nga dëmet e duhanit. PËRDORIMI: Gjatë ditës merren 3-4 lugë të mëdha (gjelle) para ose pas buke. Për fëmijët mbimoshen 5 vjeqare përdoret me lugë të mesme (sheqeri). Mund të lyhet mbi 1 copë buke ose përzihet në 1 gotë me qumësht dhe pihet. NOT: Të ruhet në vende të freskëta dhe të thata me kapak të mbyllur.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BISINA - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €