+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

HAFİZE SULTAN - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr

8.50 €

`SËMUNDJET E GRAVE` - PËRMBAJTJA: Livandë, Rozmarinë, Manxuranë, Gjethe delli, Hithër, Mendër e butë, Trumzë, Sherbelë, Anason, Xhenxhefil, Koriandër, Netullë, Selino, Bar dhëmbi, Plenra, Maraq, Jamball, Bar pezmi, Kamomil, Valerianë, Këputja e arave, Trëndafil i egër, Fara e zezë, Shtrapër, Bar blete, Engjëllishte, Qimnon, Rrëshirë Temjani, Aromë Portokalli dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Problemet e menopauzës. Pakënaqësi seksuale. Problemet menstruale. Dhimbjet ekstreme në ditët gjatë ciklit menstrual. E dobishme në trajtimin e infertilitetit. Të çarat e vezoreve. I jep forcë trupit dhe e freskon zemrën. Normalizon gjendjen e grave të ftohura seksualisht. Shtonë qumështin e nënës. Parandalon erën e keqe të gojës dhe djersës. Zbutë nervat dhe lehtëson tretjen. E dobishme edhe ndaj dhimbjeve të reumatizmit dhe belit. Largon gazrat e zorrëve. PËRDORIMI: Gjatë ditës merren 3-4 lugë të mesme(reqeli) para ose pas buke. Mund të lyhet mbi cope buke ose përzihet në 1 gotë me qumësht dhe pihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

HAFİZE SULTAN - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €