+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

LANFAN - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr

8.50 €

`KUNDËR URINIMIT NË GJUM` - PËRMBAJTJA: Anason, Trëndafil i egër, Maraq, Qimnon, Mendër e butë, Alpinia mjekësore, Fara e zezë, Plenra, Karotë, Karafil, Koriandër, Këputja e arave, Rrepë, Hithër, Sherbelë, Trumzë, Rozmarinë, Kanellë, Bar pezmi, Aromë Portokalli dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Infeksionet e kanaleve urinare. Personat të cilët nuk mund ta mbajnë urinimin. E posaqshme për fëmijët mbi 4 vjeq që nuk mund ta mbajnë urinimin. PËRDORIMI: Gjatë ditës merren 3-4 lugë të mesme (reqeli) para ose pas buke. Mund të lyhet mbi cope buke ose përzihet në 1 gotë me qumësht dhe pihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

LANFAN - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €