+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

PROPOLIS me mineralin Zink - Propolis with Zinc mineral - Net 20 ml

7.00 €

EFEKTET KURUESE: • Rrit imunitetin. Antioksidant. Antikancer. Ndihmon zhvillimin mendor dhe trupor. Rregullon funsionimin e metabolizmit. Shton fuqinë e trupit dhe jep energji. Shton fuqinë e të menduarit dhe parandalon stresin. Ka veti qetësuese mbi sistemin nervor. Forcon kujtesën.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

PROPOLIS me mineralin Zink - Propolis with Zinc mineral - Net 20 ml

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €