+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

PROPOLIS Pika - Propolis drops - (Për fëmijë) - Pa alkool - Net 20 ml

5.00 €

Propolis i tejpastruar i tretur në vajra bimore me 10 % - Propolis • DOBITË: • Sëmundjet e mukozës së gojës dhe fytit. Oral, gargarë • Inflamacionet e bajameve. Oral • Flaringu-laringu-trakeiti. Oral • Ftohja. Oral • Rritja e imunitetit kundër sëmundjeve (imun-modulator). Oral • Aknet. Dermal • Inflamacionet në rrënjë të qimeve (folliculitis), ulcerat (furuntles). Dermal • Herpesi (herpes simplex labialis). Dermal • Varrat që mbyllen me vështirësi. Kompres

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

PROPOLIS Pika - Propolis drops - (Për fëmijë) - Pa alkool - Net 20 ml

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €