+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

DHJAMË PATE (100% NATYRAL) - Goose Fat - Net 250 gr

16.50 €

EFEKTET SHËRUESE: Dhjami i patës që nga lashtësia është provuar si bar popullor shërues dhe përdoret me rezultate shumë të mira në shërimin e astmës bronkiale, bronkitit, kollës, reumatizmit, majasëllit, temperaturës së lartë të trupit dhe kundër sëmundjeve të tjera të organeve të frymëmarrjes. PËRDORIMI: Një deri dy herë në ditë merret një lugë çaji (lugë e vogël) dhjamë pate, përzihet me mjaltë dhe hahet ose përdoret si e vetme. Në të njëjtën kohë, gjoksi lyhet me dhjamë pate, mbulohet me një letër të pastër, e cila më herët është shpuar me gjilpër dhe në fund mbështillet me një napë ose garzë. Kompresa mbahet në trup së paku një orë dhe përsëritet 2-3 herë gjatë ditës. Kompresa e mbrëmjes duhet të mbahet në trup gjatë tërë natës, për të pasur efkete akoma më të mira.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

DHJAMË PATE (100% NATYRAL) - Goose Fat - Net 250 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €