+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SHERBELË - SAGE - Salvia officinalis - Net 100 gr

2.00 €

• DOBITË: • Antibiotik.Oral • Inflamacionet e mukozës së gojës dhe fytit.Oral, Gargarë • Inflamacioni i bajameve.Gargarë • Mostretje (dispepsi). Oral • Pastron gjakun. Oral • Forcon zemrën. Oral • Forcon trupin. Oral • Djersitja e tepërt, djersitja gjatë natës (në gjumë).Oral • Ndërpret qumështin.Oral • Lëkura e lyrshme (yndyrshme). Dermal, tonik • Ethet në buzë (herpes-simplex et labialis). Dermal • KUNDËREFEKTET: Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk duhet ta përdorin. Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHERBELË - SAGE - Salvia officinalis - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €