+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SHAFRAN Irani - Saffron - Crocus sativus - Net 1 gr

15.00 €

• DOBITË: • Antioksidant. Oral • Antikancerogjen. Oral • Anti-depresant. Oral • Rigjeneron qelizat. Oral • Sëmundjet e zemrës dhe arterieve. Oral • Oreksi. Oral • Forcon trupin. Oral • Forcon kujtesën. Oral • Problemet e syrit (degjenerim makular). Dermal, shpërlarje • Ul temperaturën. Oral • Kolla, gëlbaza, bronkiti, astma. Oral • Sindromi pre menstrual (PMS). Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje. Gratë shtatzënanuk duhet ta përdorin. Personat me sëmundje nervore dhe epilepsi duhet ta përdorin nën kontrollin e mjekut.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHAFRAN Irani - Saffron - Crocus sativus - Net 1 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €