+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SPECI I KUQ I DJEGËS - Cayenne pepper - Capsici fructus acer - Net 100 gr

2.00 €

• DOBITË: • Artriti (inflamacioni-reaumatizmal sëmundjet e kyçeve). Dermal • Artroza (degjenerativ-reaumatizmal sëmundjet e kyçeve). Dermal • Dhimbjet e muskujve dhe reaumatizmi i indeve të buta. Dermal • Urtikarie (urtikaries). Dermal • Kruarje me shkaqe të panjohura (pruritis).Dermal • Sëmundja e psoriazës (psoriasis). Dermal • Nevralgjia (dhimbjet nervore). Dermal • Dhimbjet pas herpesit (postzoster nevralji). Dermal • Neuropatia diabetike. Dermal • KUNDËREFEKTET: Personat me infeksione kolonale – zorrës së trashë (hemorroide etj) nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SPECI I KUQ I DJEGËS - Cayenne pepper - Capsici fructus acer - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €