+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SINAPI I ZI - Black mustard - Brassica nigra - Net 100 gr

1.70 €

• DOBITË: • Turbulenca gjatë udhëtimit. Oral • Turbulenca-vjellja. Oral • Gastriti. Oral • Mostretje (dispepsi). Oral • Oreksi. Oral • Inflamacion i bajameve. Gargarë • Ftohja. Oral • Dhimbjet e muskujve dhe reumatizmi në indet e buta. Kompres • Nevralgjia (dhimbjet nervore). Kompres • Irritim kolonal (zorrëve). Oral • Artroza (sëmundjet e kyçeve degjenerativ-reumatizmal). Kompres • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje. Lëngu i sinapit mbi lëkurë (dermal) nuk duhet të qëndrojë më shumë se një orë, shkakton iritim (skuqje).

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SINAPI I ZI - Black mustard - Brassica nigra - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €