+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SENA / KASIA / SINAMEKI - Alexandrian senna - Cassia angustifolia - Net 100 gr

1.80 €

• DOBITË: • Kapsllëku. Oral • Parazitët e zorrëve. Oral • Ka efekte të lehta qetësuese. Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje. Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji si dhe fëmijët nën moshën 9 vjeqare nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SENA / KASIA / SINAMEKI - Alexandrian senna - Cassia angustifolia - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €