+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

SANËZA rrënjë / AGNUSHJA / LINCURA - Gentian root - Gentianae radix - Net 100 gr

3.80 €

• DOBITË: • Mostretje (dispepsi). Oral • Gastriti, urthi (thartësi e tepërt). Oral • Oreksi. Oral • Forcon trupin. Oral • Ul temperaturën. Oral • Anemia (pagjaksia). Oral • KUNDËREFEKTET: Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk duhet ta përdorin. Personat me tension të lartë dhe me urth (acidi i tepërt në stomak) nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SANËZA rrënjë / AGNUSHJA / LINCURA - Gentian root - Gentianae radix - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €