+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

RRUSH ARUSHE / Uvin - Bearberry - Arctostaphylos uva ursi - Net 100 gr

2.30 €

• DOBITË: • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Inflamacionet e kanaleve urinare. Oral • Jep energji trupit. Oral • Antimikrobial. Oral • Gurët, rëra në veshka dhe kanalet urinare. Oral • Pastron gjakun. Oral • Ul temperaturën. Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

RRUSH ARUSHE / Uvin - Bearberry - Arctostaphylos uva ursi - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €