+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TRIBULUS / RROZGA - BINDII / Goathead - Tribulus terrestris - Net 100 gr

4.50 €

• DOBITË: • Rrit rezistencën e trupit. Oral • Afrodiziak (rrit fuqinë seksuale).Oral • Hap damarët e zemrës. Oral • Ul tensionin e lartë të gjakut.Oral • Problemete vezoreve tek gratë.Oral • Simptomat e andropauzës tek burrat. Oral • Rrit, stabilizon dhe mbron nivelin e testesteronit. Oral • Rrit numrin, sasinë dhe lëvizshmërin e spermës. Oral • KUNDËREFEKTET:Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk duhet tapërdorin. Ka veti të forta për ta ulur tensionin, të sëmurët me tension të ulët (hipotension) nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TRIBULUS / RROZGA - BINDII / Goathead - Tribulus terrestris - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €