+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN ÇAJ ROZMARINE - Net 20 filtera

3.50 €

• Antioksidant dhe antibakterial. Oral (gjethi dhe vaji eterik) • Tensioni i ulët (hipotension). (Gjethi) oral, banjo – (vaji eterik) dermal • Problemet funksionale të qarkullimit (problemet kronike). (Gjethi) oral, banjo – (vaji eterik) dermal • Dhimbjet e muskujve dhe reumatizmi në indet e buta. Dermal, banjo (gjethi dhe vaji eterik) • Mostretje (dispepsi). Oral (vaji eterik dhe gjethi) • Migrena si shkak që bëhet tensioni i ulët i gjakut. Oral • Kujtesa (mbamendja). Oral • Forcon nervat. Oral • Antistres, antidepresant. Oral, banjo (gjethi dhe vaji eterik) • Ethet (temperatura e lartë). Oral, banjo • Mostretja (dispepsi). Oral • Humbja e flokëve, lëkura e lyrshme, puçrrat. Dermal(gjethi dhe vaji eterik) • Kujdesi i lëkurës dhe flokëve. Dermal(gjethi dhe vaji eterik) • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara. Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk duhet tapërdorin. Të sëmurët me tension të lartë(hipertensioni) dhe epilepsia duhet ta përdorin nën kontrollin e mjekut.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN ÇAJ ROZMARINE - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €