+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN ÇAJ BLIRI - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Ftohja. Oral • Kolli i thatë. Oral • Qetësues. Oral • Djersitës. Oral • Ul temperaturën. Oral • Ngjizja e zërit. Oral, gargarë • Pastron veshkat dhe tëmthin. Oral • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Lija e ujit, puçrrat. Kompres, tonik • Pëlkime, ndryllje. Kompres • Zbukuron lëkurën e fytyrës dhe qafës. Tonik, shpërlarje • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN ÇAJ BLIRI - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €