+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN TRËNDAFILI - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PËRDORET PËR LËKURAT ALERGJIKE DHE NGRE (FORCON) LËKURËN E TRUPIT` - Sapun trëndafili, i cili përmban esencë trëndafili, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, gjethe trëndafili, bazë sapuni, ujë trëndafili; është një sapun i shkëlqyer mikrobevrasës ngase vetitë e tij antiseptike dhe antimikrobiale janë në shkallën më të lartë. Ky sapun është i dobishëm për lëkura alergjike si dhe ndihmon në eliminimin e plasaritjeve (të çarrave) të shfaqura mbas lindjes, ngase ngre (forcon) lëkurën e trupit dhe u jep gjallëri asaj. Gjithashtu, përdoret për pastrimin e lëkurës dhe për t’i dhënë erë të këndshme trupit. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun, lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (plasaritje dhe pjesë alergjike të trupit) dhe të mbahet gjatë gjithë natës.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN TRËNDAFILI - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €