+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN LISNE (Thymusi) - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PËRDORET KUNDËR AKNEVE DHE KËPURDHAVE` - Sapun Lisne, i cili përmban Vaj esencial Lisne, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj ricini, pluhur trumze, bazë sapuni, ujë burimi; është një sapun i shkëlqyer kundër akneve dhe këpurdhave. Ky sapun shpejton (rrit) qarkullimin e gjakut dhe kështu ndihmon që rrënjët e flokëve të ushqehen më mirë si dhe fijet e flokëve të trashen. Meqë përmban esencë trumze, e cila ka veti antiseptike dhe antimikrobiale, sapuni pastron lëkurën nga mikrobet dhe është një antibiotik natyral. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN LISNE (Thymusi) - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €