+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN ROZMARINE - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PARANDALON RËNIEN E FLOKËVE, ZBUT DHIMBJET REUMATIKE, E NERVIT SHIATIK DHE MUSKUJVE` - Sapun rozmarine, i cili përmban esencë rozmarine, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, bazë sapuni, ujë burimi; është një sapun me efekte shumë të mira për zbutjen e dhimbjeve reumatike, e nervit shiatik dhe të muskujve. Ushqen flokët dhe kështu parandalon humbjen (rënien) e parakohshme të flokëve. Në të njëjtën kohë përdoret edhe për pastrimin e flokëve të lyrshëm (yndyrshëm). PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN ROZMARINE - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €