+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN ULLIRI - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PËRDORET PËR FLOKË DHE LËKURË TË THATË` - Sapun ulliri, i cili përmban vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj ricini, vaj hurme, vaj fare hurme, bazë sapuni, ujë burimi; është një sapun ideal për flokë dhe lëkurë të thatë. Ky sapun shpejton qarkullim e gjakut dhe kështu parandalon rënien (humbjen) e flokëve dhe krijimin e zbokthit. Sapun ulliri është i pasur me vitamina A dhe E dhe këto vitamina ushqejnë lëkurën e trupit dhe e bëjnë atë më të butë e më të njomë. Gjithashtu, ky sapun flokët e thatë gjallëron si dhe shton elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e flokut. Meqë thithet (absorbohet) lehtësisht nëpërmjet lëkurës mund të përdoret në mënyrë të sigurtë për çdo lëkurë të ndjeshme pa pasur asnjë kundërefekt. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN ULLIRI - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €