+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN ALGE DETI - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PËRDORET KUNDËR RRUDAVE DHE CELULITIT` - Sapun alge deti, i cili përmban ekstrakt alge, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, pluhur sherbele, bazë sapuni, ujë burimi; është një sapun me efekte jashtëzakonisht të mira për zhdukjen (largimin) e celulitit dhe rrudhave. Në saje të amino acideve që përmban alga e detit, ky produkt mbron lëkurën e trupit nga dëmtuesut e jashtëm dhe ndihmon në rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Gjithashtu, ndihmon në zëvendësimin e lëkurës së vdekur me atë të re dhe kështu lëkurës u jep gjallëri dhe shkëlqim. Leshterikët pos tjerash përmbajnë vitamina A, C, B1, B2, B6, B12 dhe E. Vitamina A balancon vlerat e Ph të lëkurës, vitamina B u jep shkëlqim lëkurës, kurse vitaminat C dhe E luajnë rol të rëndësishën në formimin e fibrave kolagjeni dhe në parandalimin e mplakjes së lëkurës. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (celulit, rrudha etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. PËRDORIMI PËR CELULIT DHE RRUDHA: Zonat e trupit me celulit ose rudha së pari pastrohen, më pas ato zona shkumohen mirë me sapun, lihet shkuma të qëndrojë si maskë 15-30 minuta, pastaj shpëlahet me ujë të vakët.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN ALGE DETI - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €