+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN KARAFILI - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `KA VETI ANTISEPTIKE PRANDAJ VRET MIKROBET` - Sapun karafili, i cili përmban esencë karafili, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, pluhur karafili, bazë sapuni, ujë burimi; është një sapun i shkëlqyer mikrobevrasës ngase vetitë e tij antiseptike dhe antimikrobiale janë në shkallën më të lartë. Ky sapun flokëve të dëmtuar u jep gjallëri dhe qëndrueshmëri si dhe i shkëlqen ato. Largon kruarjet e lëkurës. Gjithashtu, ky sapun ka efekte pozitive në trajtimin e akneve, ekzemave dhe pickimeve nga insektet e ndryshëm. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN KARAFILI - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €