+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN KANELLE - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PËRDORET PËR SHËRIMIN E PLAGËVE DHE PLASARITJEVE TË LËKURËS` - Sapun kanelle, i cili përmban esencë kanelle, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, pluhur kanelle, bazë sapuni, ujë burimi, është projektuar, me formulë të posaçme; për trajtimin e plagëve dhe plasaritjeve të lëkurës. Ky sapun shpejton qarkullimin e gjakut, zhduk njollat, pastron lëkurën dhe u jep njomësi asaj, ndihmon që lëkura të jetë e gjallë dhe e shëndetshme si dhe flokëve dhe lëkurës u jep vitalitet dhe shkëlqim. Kanella me erën e saj të këndshme ka efekte relaksuese dhe afrodiziake. Personat me lëkurë të ndjeshme nuk duhet ta përdorin sapunin e kanellës. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta. KUJDES: Nuk duhet të përdoret në lëkura të ndjeshme.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN KANELLE - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €