+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN DAFINE - Net 140 gr

10.00 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë. `PËRDORET SI NJË ANTISEPTIK` - Sapun dafine e firmës Antique Life, i prodhuar me sistemin e ftohtë, i cili përmban vaj dafine, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, bazë sapuni, ujë burimi, pluhur gjetheje dafine, është prodhuar, me formulë të posaçme; për flokët të lyrshëm (yndyrshëm) dhe të dëmtuar. Vaji i dafinës dhe përbërësit tjerë aktiv që përmban sapuni, duke ushqyer rrënjët e flokëve, parandalojnë humbjen (rënien) e tyre, zhdukin zbokthin, u japin flokëve gjallëri, qëndrueshmëri dhe shkëlqim. Hap poret e lëkurës. Si një antiseptik i fortë sapuni ka efekte pozitive në shërimin e kërpudhave të lëkurës, në shërimin e plagëve dhe iritimeve në lëkurën e kokës si dhe në heqjen e puçrave të pubertetit. Ushqen dhe balancon flokët dhe lëkurën e ndjeshme. Era e këndshme e tij do ju relaksoj dhe qetësoj. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Antique Life - SAPUN DAFINE - Net 140 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €