+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Propolis, Qumësht Blete Amë, Polen, Mjaltë - Akzer - Net 210 gr

22.50 €

PËRMBAJTJA: • Propolis 5 gr, Qumësht Blete Amë 5 gr, Polen 20 gr, Mjaltë 180 gr. - EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: • Shëron infekcionet e mukozës së gojës dhe fytit. Infektimi i bajameve. Infekcionet dhe zgjërimi i gjëndrës së prostatës. Forcon imunitetin. Hap oreksin. Rregullon qarkullimin e gjakut. Balancon tensionin e ulët dhe të lartë të gjakut. Rregullon funsionin e metabolizmit. Infekcionet e stomakut dhe zorrëve. Rrit fuqinë e trupit dhe jep energji. Rrit fuqinë e të menduarit dhe parandalon stresin. Ka veti qetësuese mbi sistemin nervor. Hap rrugët e frymëmarrjes. Ka efekte shëruese të bronkitit, astmës dhe kollës. Mund ë përdoret kundër sëmundjeve si kanceri, infeksionet e lugthit, infeksionet e veshkave dhe kanaleve urinare, anemia, verdhëza, kolesteroli, hepatiti B dhe C . PËRDORIMI: • Merret nga 1 lugë e vogël (lugë e drurit ose plastikës) në mëngjes, drek dhe mbrëmje 15-20 minuta para bukës. KUSHTET E RUAJTJES: • Të ruhet në vende të thata pa u ekspozuar diellit. Të mbahet në temperaturë nën +5 grad celsius.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Propolis, Qumësht Blete Amë, Polen, Mjaltë - Akzer - Net 210 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €