+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Qumësht Blete Amë, Polen, Mjaltë - Për të rritur (Adult) - Akzer - Net 210 gr

20.00 €

PËRMBAJTJA: • Qumësht blete amë 8 gr, Polen 20 gr, Mjaltë 182 gr. - EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: • Forcon imunitetin. Rregullon qarkullimin e gjakut. Rregullon dhe balancon hormonet. Balancon tensionin e ulët dhe të lartë të gjakut. Rregullon funksionin e metabolizmit. Hap oreksin. Rrit fuqinë e trupit dhe jep energji. Rrit fuqinë e të menduarit dhe parandalon stresin. Hap rrugët e frymëmarrjes. Ka efekte shëruese të bronkitit, astmës dhe kollës. Ka veti qetësuese mbi sistemin qëndror nervor. I dobishëm të përdoret kundër sëmundjeve si anemia, kanceri, verdhëza, matufosja e hershme, kolesteroli, sëmundjet e prostates dhe mëlçisë. Shëron problemet para dhe gjatë periudhës menstruale. . PËRDORIMI: • Merret nga 1 lugë e vogël (lugë e drurit ose plastikës) në mëngjes, drek dhe mbrëmje 15-20 minuta para bukës. KUSHTET E RUAJTJES: • Të ruhet në vende të thata pa u ekspozuar diellit. Të mbahet në temperaturë nën +5 grad celsius.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Qumësht Blete Amë, Polen, Mjaltë - Për të rritur (Adult) - Akzer - Net 210 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €