+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MJALTË ME PJEPRIN E HIDHUR (KUDRETNARI) - Akzer - Net 210 gr

7.00 €

`SËMUNDJET E ORGANEVE TË TRETJES` - PËRMBAJTJA: Pjepër i Hidhur (Kudret narı/Momordica Charantia), Fara e Zezë, Maltozë, Çamçakëz, Damlaçakëz, Lule Balsam, Polen, Jamball, Maraq, Farë Liri, Bar Blete, Sheqer i kristalizuar (kallami sheqerit) dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese, në veçanti të pjeprit të hidhur në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, përmirësojnë punën e organeve të tretjes, lehtësojnë tretjen dhe largojnë gazrat nga stomaku dhe nga zorrët, ndalojnë dhimbjet dhe acarimet e lugthit, ndihmojnë në shërimin e gastritit gjegjësisht urthit (djegësira që ndiejmë në grykë nga thartira që vjen prej stomakut), ndihmojnë në shërimin e ulcerës (i thati) në lugth dhe në zorrën 12-gishtnore etj. Në të njëjtën kohë produkti ka efekte pozitive në trajtimin e kancerit dhe të çrregullimeve gastrointestinale. Mbi bazën e studimeve të kryera në SHBA është provuar se pjepri i hidhur parandalon dhe pengon rritjen e qelizave të kancerit të gjirit dhe të kancerit në organet e tretjes (ngase përmban lutein dhe lycopene). PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet. SHËNIM: Para se të përdoret produkti duhet të përzihet. Për arritjen e rezultateve të dëshiruara, rekomandohet që periudha e kurimit të zgjat 40 ditë. KUJDES: Përdorimi i këtij produkti nuk rekomandohet për gratë që dëshirojnë të mbeten shtatzënë, për shkak të ndikimit të pjeprit të hidhur në zvogëlimin e efektit të ovulacionit.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MJALTË ME PJEPRIN E HIDHUR (KUDRETNARI) - Akzer - Net 210 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €