+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MJALTË ME EPILOB DHE FARA SELINOJE - Akzer - Net 420 gr

12.50 €

`SËMUNDJET E PROSTATËS` - PËRMBAJTJA: Farë Hithre, Farë Selinoje, Fara e Zezë, Fryt Dëllinje, Farë Majdanozi, Epilobi (Epilobium Parviflorum) dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, ndihmojnë në shërimin e këtyre simptomave të sëmundjeve: urinime të shpeshta me presion të dobësuar urinimi, urinime të shpeshta gjatë natës, urinim me ndërprerje, dhimbje dhe djegie gjatë dhe pas urinimit, dhimbje në zonën e fshikëzës, ejakulim me dhimbje. Në të njëjtën kohë produkti ka efekte pozitive në trajtimin e këtyre sëmundjeve: zmadhimi i prostatës (hipertrofia benjine e prostatës), mahisja e prostatës (prostatitis), inflamacioni akut i prostatës etj. PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MJALTË ME EPILOB DHE FARA SELINOJE - Akzer - Net 420 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €