+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MJALTË ME ANGJINARE DHE FARA GJEMBAÇI - Akzer - Net 420 gr

12.50 €

`SËMUNDJET E MËLÇISË` - PËRMBAJTJA: Farë Gjembaçi, Kurkumë, Fara e Zezë, Farë Rrushi të Zi, Majdanoz, Angjinare dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, ndihmojnë në shërimin e këtyre simptomave të sëmundjeve: mahisja, fryerja, dhimbja, therrja, mbyllja, zmadhimi, presioni. Në të njëjtën kohë produkti ka efekte pozitive në trajtimin e këtyre sëmundjeve: cirroza e mëlçisë, dhjamosja e mëlçisë (steatoza), pamjaftueshmëria (insuficienca) e mëlçisë etj. PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet. SHËNIM: Para se të përdoret produkti duhet të përzihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MJALTË ME ANGJINARE DHE FARA GJEMBAÇI - Akzer - Net 420 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €