+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MJALTË ME HARMALA DHE GËSHTENJË TË EGËR - Akzer - Net 210 gr

7.00 €

SËMUNDJET E ZORRËS SË TRASHË - PËRMBAJTJA: Terminalia Citrina, Lathyrus Sativus, Peganum Harmala, Sinameki, Fryt Dafine, Gështenjë e Egër, Fara e Zezë, Shurup Misri dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, ndihmojnë në shërimin e sëmundjeve të zorrës së trashë, në veçanti në shërimin e hemorroideve (majasëllit të zorrës së trashë). PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet. SHËNIM: Para se të përdoret produkti duhet të përzihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MJALTË ME HARMALA DHE GËSHTENJË TË EGËR - Akzer - Net 210 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €