+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MJALTË ME XHENXHEFIL DHE FARË TË ZEZË - Akzer - Net 210 gr

7.00 €

`SËMUNDJET E ORGANEVE TË FRYMËMARRJES` - PËRMBAJTJA: Xhenxhefil, Alpinia mjekësore, Farë liri, Kurkumë, Jamball, Fara e Zezë, Shurup Misri, Hibiskus dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, ndihmojnë në shërimin e këtyre sëmundjeve dhe simptomave të sëmundjeve: astma (bronkiale), bronkiti (akut dhe kronik), gulçi, angjina, ftohja, rrufa, kolla e thatë, kolla e njomë, gripi, alergjitë. Në të njëjtën kohë produkti ka efekte pozitive në trajtimin e këtyre sëmundjeve: emfizemi, pleuriti, pneumonia, difteria, skarlatina, tuberkuloza etj. PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet. SHËNIM: Para se të përdoret produkti duhet të përzihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MJALTË ME XHENXHEFIL DHE FARË TË ZEZË - Akzer - Net 210 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €