+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

ANGJINARJA - Artichoke - Cynara scolymus - Net 100 gr

2.20 €

• DOBITË: • Mbron kundër tkurjes së arterieve (forcim i damarëve). Oral • Rritja e lipideve-kolesterolit në gjak. Oral • Rregullon qarkullimin e gjakut. Oral • Turbulencë-vjellje. Oral • Mostretje (dispepsi). Oral • Pastron toksinat. Oral • Sëmundjet e mëlçisë (hepatiti, yndyrosja). Oral • Shkrin yndyrën në trup (dobëson). Oral • Sëmundjet funksionale të fshikëzës së tëmthit dhe tëmthit. Oral • KUNDËREFEKTET: Në raste të rralla mund të shkaktojë reaksione alergjike.Nuk ka ndonjë kundërefekt tjetër që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

ANGJINARJA - Artichoke - Cynara scolymus - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €