+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BISHTI I QERSHISË - Cherry stalk - Cerasus avium - Net 50 gr

1.50 €

• DOBITË: • Ënjtje (buhavıtje - edemë). Oral • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Infeksionet të kanaleve urinare dhe veshkave. Oral • Përshpejton punën e metabolizmit. Oral • Prostata.Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BISHTI I QERSHISË - Cherry stalk - Cerasus avium - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €