+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BAR PEZMI - BISHTAMITHI - Yarrow - Achillea millefolium - Net 50 gr

1.20 €

• DOBITË: • Gastriti. Oral • Mostretje. Oral • Marramendja, turbulenca. Oral • Oreksi. Oral • Djersitës (ul temperaturën). Oral • Dhimbjet e zemrës. Oral • Sëmundjet funksionale të kanaleve së fshikëzës së tëmthit dhe tëmthit. Oral • Gjakderdhje menstruale me dhimbje (dismenorrhea). Banjo ulur • Menopauza. Oral • Hemorroidet. Oral, dermal, fitil • Varrat, djegiet. Dermal, kompres • Sëmundjet cistike. Banjo ulur • Inflamacionet vagjinale dhe në vulva (vulvitis, kolpitis-vaginitis). Banjo ulur • KUNDËREFEKTET: Nuk ka asnjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BAR PEZMI - BISHTAMITHI - Yarrow - Achillea millefolium - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €