+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BISHTKALI / BARGJANI - Field horsetail - Equisetum arvense - Net 50 gr

1.50 €

• DOBITË: • Inflamacionet e kanaleve urinare. Oral • Gurët në kanalet urinare (urolithiasis). Oral • Gurët në veshka. Oral • Edema limfatike (lymphoedema). Oral, Banjo e pjesshme, kompres • Uji dhe lëgjet e tepërta. Oral • Pastronë gjakun. Oral • Acidet dhe substancat e dëmshme. Oral • Rrit sasinë e qelizave të bardha.Oral • Forcon muskujt. Oral, dermal • Varrat që mbyllen me vështirësi. Kompres • KUNDËREFEKTET: Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk duhet ta përdorin. Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet, por në edemat (ënjtje, buhavitje) si shkak që bëhen sëmundjet e rënda të zemrës dhe veshkave, para përdorimit duhet konsultuar me mjekun. Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BISHTKALI / BARGJANI - Field horsetail - Equisetum arvense - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €