+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BORZILOKU - Basil - Ocimum basilicum - Net 100 gr

4.00 €

• DOBITË: • Qetëson dhe freskon stomakun. Oral • Lehtëson tretjen,largon gazrat.Oral • Ndërpret dhimbjet e stomakut.Oral • Antioksidant. Oral • Jep energji trupit. Oral • Forcon zemrën. Oral • Hap oreksin. Oral • Marramendja, kokëdhembja, melankolia. Oral • Shëron varrat e gojës. Oral • Diuretik(nxit urinimin).Oral • Freskon lëkurën, puçrrat. Dermal, tonik(gjethi, vaji eterik) • Era e Borzilokut largon mushkonjat dhe insektet.Gjethi, vaji eterik • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BORZILOKU - Basil - Ocimum basilicum - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €