+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

ÇIÇIBANOZI - Carob - Ceratonia siliqua - Net 100 gr

1.20 €

• DOBITË: • Dhimbjet e gjoksit, gëlbaza, kolla, brokiti, astma. Oral • Mbron kundër kancerit të mushkërive. Oral • Anemia. Oral • Zhvillimi i inteligjencës dhe eshtrave tek fëmijët. Oral • Shkrirja e eshtrave. Oral • Sëmundjet e stomakut dhe zorrëve. Oral • Qetësues. Oral • Forcon kujtesën, rrit vëmendjën. Oral • Rrit dëshirën seksuale. Oral • Rrit sasinë dhe lëvizshmërin e spermës. Oral • Rrit nivelin e testesteronit. Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

ÇIÇIBANOZI - Carob - Ceratonia siliqua - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €