+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN ÇAJ XHENXHEFIL ME LIMON - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Imuniteti. Oral • Forcon trupin. Oral • Antikancerogjen. Oral • Djersitës, ul temperaturën. Oral • Parandalon infeksionet. Oral • Ftohja, kolla, bronkiti, astma. Oral • Rregullon ritmin e të rahurave të zemrës. Oral • Bllokimi i damarëve (arterieve). Oral • Sëmundjet reumatike. Oral • Ul nivelin e sheqerit. Oral • Turbulenca (vjellja) gjatë udhëtimit. Oral • Turbulenca-vjellja. Oral • Vjellja gjatë shtatzanisë. Oral • Kokëdhembja. Oral • Përshpejton qarkullimin e gjakut. Oral • Përshpejton metabolizmin dhe përdoret për dobësim. Oral • Forcon kujtesën (memorien). Oral • Mostretja (dispepsi). Oral • Gazrat e stomakut dhe zorrëve. Oral • Diarre (barkqitje). Oral • Çrregullimet e zorrëve. Oral • Dhimbjet menstruale (dismenorhea). Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet. Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara. Për fëmijët nën moshën 2 vjeqare nuk preferohet. Personat që përdorin pilula për uljen e sheqerit dhe uljen e tensionit para përdorimit duhet konsultuar me mjekun.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN ÇAJ XHENXHEFIL ME LIMON - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €