+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN ÇAJ LULEBALSAMI (Kantaron) - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Ankthi. Oral • Depresioni, stresi. Oral • Pagjumësia (insomnia). Oral • Dhimbjet, spazmet (ngërçet) e stomakut dhe zorrëve. Oral • Ndërpret gjakderdhjet. Oral, dermal • Lodhja e tepërt. Oral • Antiseptik dhe analgjezik. • Varrat, plagët, djegiet, të çarat. Dermal, kompres • Urinim në gjumë. Oral • Ankesat klimaterike (sindromi menopauzës). Oral VAJI I KANTARONIT TË VERDHË • Djegia e diellit (dermatitis solaris). Dermal, kompres • Dhimbjet e muskujve dhe reumatizmi i indeve të buta. Dermal, kompres • Traumat kunte. Dermal, kompres • Djegiet e shkallës së 1. – 2. Dermal, kompres • Kujdesi i varrave. Dermal, kompres • KUNDËREFEKTET:Bashk me pilula anti-epileptik nuk duhet të përdoret. Nuk ka ndonjë kundërefekt tjetër që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN ÇAJ LULEBALSAMI (Kantaron) - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €