+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN ÇAJ TRËNDAFILI EGËR (KAÇA) - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Antioksidant. Oral • Antikancerogjen. Oral • Normalizon tensionin e gjakut. Oral • Imuniteti. Oral • Infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes ftohja, kolla, bronkiti. Oral, gargarë • Infeksionet e përbashkëta, dhimbjet reumatike. Oral • Diabeti. Oral • Forcon trupin dhe syrin. Oral • Rehaton trupin. Oral • Pastron gjakun. Oral • Diarre (barkqitje). Oral • Kapsllëku, parazitët e zorrëve. Oral • Hemorroidet. Oral • Parandalon infeksionet e kanaleve urinare. Oral • Parandalon formimin e seluloideve. Oral, dermal, kompres • Infeksionet e varrave dhe lëkurës. Dermal, kompres • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN ÇAJ TRËNDAFILI EGËR (KAÇA) - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €