+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN Çaj MATE - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Rrit rezistencën e trupit kundër faktorëve të stresit të jashtëm (imuniteti). Oral • Forcon trupin. Oral • Përshpejton metabolizmin dhe shkrin yndyrnat. Oral • Obeziteti. Oral • Sëmundjet e zemrës. Oral • Largon toksinat. Oral • Stresi, depresioni. Oral • Koncentrimi (përmban coffein). Oral • Lehtëson tretjen. Oral • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Kapsllëku. Oral • Hemorroidet. Oral • KUNDËREFEKTET: Çaji Mate me përmbajtje të kofeinës, për shkak se largon gjumin, nuk preferohet të pihet gjatë natës.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN Çaj MATE - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €