+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN Çaj KAMOMILI - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Infeksionet e mukozës së gojës dhe fytit. Gargarë, dermal, sprej • Gjakderdhje menstruale me dhimbje (dismenorea). Banjo ulur • Infeksioni i bajameve. Gargarë, sprej • Hemorroidet. Dermal, banjo ulur • Infeksionet e lëkurës. Kompres, shpërlarje, banjo e pjesëshme ose e tërë, dermal • Infeksionet kandida të lëkurës dhe mukozave. Kompres, shpërlarje, banjo e pjesëshme ose e tërë • Ngrirje (ndjenjë e ftohtit). Dermal • Kujdesi episiotomisë (prerje perinale e bërë gjatë lindjes për lehtësimin e lindjes). Banjo ulur • Faringu-laringu-trakeiti. Gargarë , sprej • Gastriti. Oral • Djegie e diellit (dermatitis solaris). Kompres, dermal • Mostretje (dispepsi). Oral • Dhimbjet e barkut. Oral • Lëkura e thatë. Dermal, banjo • Ulcera e stomakut dhe duodenumit. Oral • Neurodermatitis (pezmatim atopik, ekzema endogjene). Kompres,Banjo e pjesëshme ose e tërë, dermal • Skuqje e lëkurës. Banjo e pjesëshme ose e tërë, dermal • Sinusat. Inhalim, shpërlarje e hundës • Ftohja. Inhalim • Infeksionet e vagjinës dhe vulvës (vulvitis, kolpitis-vaginitis). Banjo ulur • Djegie e shkallës së 1. – 2. Kompres, shpërlarje, banjo e pjesëshme ose e tërë, dermal • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN Çaj KAMOMILI - Net 20 filtera

3.50 €