+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN Çaj MURRIZI - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Problemet funksionale të zemrës. Oral • Rrahjet e çrregullta të zemrës (aritmia). Oral • Dështim i zemrës. Oral • Ul rrezikun e sulmit në zemër (infarkti). Oral • Sëmundjet koronare tëzemrës. Oral • Tensioni lartë. Oral • Kolesteroli. Oral • Kujtesa. Oral • Ftohja, bronkiti, astma, bajamet. Oral, gargarë • Ngërçet (spazmat). Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje. Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin. Personat të cilët përdorin pilula të zemrës duhet ta përdorin nën kujdesin e mjekut.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN Çaj MURRIZI - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €