+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TISAN Çaj MELISA - Net 20 filtera

3.50 €

• DOBITË: • Problemet funksionale të zemrës. Oral, banjo • Qetësues (antistres). Oral • Depresioni, melankolia, ankthi. Oral • Problemet e gjumit ose nevralgjia. Oral, banjo • Pagjumësia (insomnia). Oral, banjo • Kokëdhembja. Oral • Marramendja dhe zallisja (mpakje). Oral • Ndihmës në hipertension. Oral, banjo • Mostretje (dispepsi). Oral • Kumbimi (ushtimi) veshit. Oral • Urdhje-Herpesi (herpes simplex labialis et genitalis). Dermal • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TISAN Çaj MELISA - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €