+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TIHAKS - ÇAJ KUNDËR KAPSLLËKUT - Net 20 filtera

5.00 €

PËRMBAJTJA: Anason, Maraj, Sena (Sinameki), Koriandër, Jamball. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Shëron kapsllëkun madje edhe më të rëndë (është produkti më i efektshëm kundër kapsllëkut). Lehtëson tretjen. Zbut zorrët. Parandalon grumbullimin e gazrave në stomak dhe në zorrët. PËRDORIMI: Në një filxhan çaji të mbushur me ujë të posavluar (150–200 ml) zhytet një qeskë (filter), lihet të qëndrojë 10-15 minuta, kullohet dhe pihet. Mund të pihen deri dy gota në ditë, por jo më tepër. Sipas dëshirës, çaji mund të ëmbëlsohet duke shtuar një lugë mjaltë ose pak sheqer. KUJDES: Përdorimi i këtij produkti nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, për gratë me fëmijë në gji dhe për fëmijët nën moshën 10 vjeçare. Gjithashtu, individët që vuajnë nga ulcera (i thati) në stomak ose në zorrën 12-gishtnore (duodenum) nuk duhet të përdorin këtë produkt.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TIHAKS - ÇAJ KUNDËR KAPSLLËKUT - Net 20 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €