+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Antique Life - SAPUN ARGJILE - Net: 140 gr

9.90 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë HEQ AKNET, PUÇRRAT E PUBERTETIT DHE NJOLLAT (PIKLAT) E ZEZA Sapun Argjile, i cili përmban, argjilë, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, bazë sapuni, ujë burimi; Është një sapun që rekomandohet të përdoret sidomos gjatë periudhës së adoleshencës, ngase përmban vitamina dhe minerale shumë të dobishme që ndijkojnë në tharjen e puçrrave të pubertetit dhe në heqjen e njollave (e piklave) të zeza. Ky sapun revitalizon lëkurën duke hequr qelizat e vdekura dhe duke rigjeneruar qeliza të reja, ushqen dhe tonizon (ngre) lëkurën, pastron lëkurën nga toksinat. Gjithashtu, ky produkt duke pastruar rrënjët e flokëve u siguron atyre njomësi, butësi, gjallëri dhe shkëlqim natyral. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (puçrra, akne, njolla etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. Kur përdoret për flokë, shkuma mbahet 3-5 minuta.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €