+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Antique Life - SAPUN ALGE DETI - Net: 140 gr

9.90 €

Sapun i prodhuar në dorë me sistemin e ftohtë PËRDORET KUNDËR RRUDAVE DHE CELULITIT Sapun alge deti, i cili përmban ekstrakt alge, vaj i kulluar ulliri, vaj lajthie, vaj hurme, vaj fare hurme, vaj ricini, pluhur sherbele, bazë sapuni, ujë burimi; është një sapun me efekte jashtëzakonisht të mira për zhdukjen (largimin) e celulitit dhe rrudhave. Në saje të amino acideve që përmban alga e detit, ky produkt mbron lëkurën e trupit nga dëmtuesut e jashtëm dhe ndihmon në rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Gjithashtu, ndihmon në zëvendësimin e lëkurës së vdekur me atë të re dhe kështu lëkurës u jep gjallëri dhe shkëlqim. Leshterikët pos tjerash përmbajnë vitamina A, C, B1, B2, B6, B12 dhe E. Vitamina A balancon vlerat e Ph të lëkurës, vitamina B u jep shkëlqim lëkurës, kurse vitaminat C dhe E luajnë rol të rëndësishën në formimin e fibrave kolagjeni dhe në parandalimin e mplakjes së lëkurës. PËRDORIMI: Lëkura pasi që të pastrohet shkumohet me sapun , lihet që shkuma të qëndrojë si maskë 5-20 minuta, pastaj shpërlahet me ujë të vakët. Gjatë natës 15-20 minuta para gjumit mund të lyhet lëkura me sapun mbi (celulit, rrudha etj) dhe të mbahet gjatë gjithë natës. PËRDORIMI PËR CELULIT DHE RRUDHA: Zonat e trupit me celulit ose rudha së pari pastrohen, më pas ato zona shkumohen mirë me sapun, lihet shkuma të qëndrojë si maskë 15-30 minuta, pastaj shpëlahet me ujë të vakët.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €