+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

RRUSHI I THATË (Sulltan) – Grape dried Net: 100 gr

1.00 €

• Me përmbajtjen e lartë të karbonhidrateve është burim enegjie. Është i pasur me fenole që japin efektin e antioksidantit. Përmban vitaminat A, B1, B2, C dhe është i pasur me mineralet si hekuri, zinku, kaliumi, magneziumi, fosfori. DOBITË: • Veçanërisht është i dobishëm për zhvillimin dhe forcimin e trupit. Jep energji. Mbron strukturën e eshtrave. Ul rrezikun e degjeneracionit makular. Lehtëson tretjen. Balancon acidet e tepërta në organizëm. Parandalon anemin (pagjakësin). Preferohet të përdoret gjatë regjimeve dietale. PËRDORIMI: • 30-50 gr hahaen gjatë ditës para ose pas buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €