+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

RRUSHI I THATË (Besni) – Grape dried Net: 100 gr

0.80 €

• Me përmbajtjen e lartë të karbonhidrateve është burim enegjie. Është i pasur me fenole që japin efektin e antioksidantit. Përmban vitaminat A, B1, B2, C dhe është i pasur me mineralet si hekuri, zinku, kaliumi, magneziumi, fosfori. DOBITË: • Veçanërisht është i dobishëm për zhvillimin dhe forcimin e trupit. Jep energji. Mbron strukturën e eshtrave. Ul rrezikun e degjeneracionit makular. Lehtëson tretjen. Balancon acidet e tepërta në organizëm. Parandalon anemin (pagjakësin). Preferohet të përdoret gjatë regjimeve dietale. PËRDORIMI: • 30-50 gr hahaen gjatë ditës para ose pas buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

RRUSHI I THATË (Besni) – Grape dried Net: 100 gr

0.80 €