+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

XHENXHEFILI i tharë me sheqer – Ginger dried with sugar Net: 100 gr

2.30 €

• Xhenxhefili që përmban një lëndë të quajtur “gingerol” është anti-inflamator shumë i fuqishëm dhe parandalon përhapjen e qelizave kanceroze dhe tumoreve. Përmban vitamina të shumta si vitamin C, vitamin E, niacin (B3), vitaminë B6, folate, minerale si kalcium, hekur, magnez, fosfor, kalium, sodium, zink, bakër, mangan, selen si dhe karbohidrate, proteina dhe fibra dietale. DOBITË: • Forcon Imunitetin. Forcon trupin. Antikancer. Djersitës, ul temperaturën (ethet). Parandalon dhe shëron infekcionet. Ftohja, kolla, bronkiti, astma. Turbulenca (vjellja) gjatë udhëtimit. Turbulenca-vjellja. Vjellja gjatë shtatzanisë. Rregullon ritmin e të rahurave të zemrës. Bllokimi i damarëve (arterieve). Dhimbjet reumatike₰artriti (osteoartriti dhe artriti reumatoid). Ul nivelin e sheqerit. Kokëdhembja. Hollon gjakun. Përshpejton qarkullimin e gjakut. Përshpejton metabolizmin dhe përdoret për dobësim. Forcon kujtesën (memorien). Mostretja (dispepsi). Gazet e stomakut dhe zorrëve. Diarre (barkqitje). Çrregullimet e zorrëve. Dhimbjet menstruale (dismenorhea). PËRDORIMI: • 10-20 gr mund të hahen në ditë para ose pas buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk duhet të konsumohet mbi dozat e caktuara. Personat që përdorin ilaçe për uljen e sheqerit dhe hollimin e gjakut para përdorimit duhet konsultuar me mjekun. Xhenxhefili i tharë me sheqer për shkak që përmban sheqer të sëmurët nga diabeti nuk duhet ta konsumojnë.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €